TopGGz Keurmerk

Vul een zoekwoord in

In behandeling

Als u in behandeling bent bij het Centrum voor Neuropsychiatrie, onderzoeken we uitgebreid wat er aan de hand is. Met de hulp van uw eigen omgeving. Zodat u zo snel en goed mogelijk weer kunt functioneren in de samenleving.

Persoonlijke aanpak

Snelle verwijzing

In het Centrum Neuropsychiatrie behandelen we patiënten uit heel Nederland. Zij komen bij ons na doorverwijzing van de huisarts of medisch specialist. Of via de behandelend arts van Vincent van Gogh, als u daar al onder behandeling bent.

meer weten

Op zoek naar de oorzaak

Het stellen van de diagnose staat bij ons in het teken van het achterhalen van oorzaken. We inventariseren uw klachten, voorgeschiedenis en doen uitgebreid onderzoek.

meer weten

Verder leven

Dankzij een grondige diagnose en gericht behandeladvies kunt u de behandeling vaak in uw eigen omgeving voortzetten. We spreken een nazorgtraject op maat af.

meer weten

Effectieve behandeling

Het doel van uw behandeling is weer goed functioneren, met minder klachten. We betrekken uw familie en naasten bij de oplossingen.

meer weten

De kern van onze behandelvisie

Kijken naar context

Iedereen is anders. Daarom kijken wij verder dan de aandoening. Naar uw persoonlijkheid, uw achtergrond en uw thuissituatie bijvoorbeeld.

Functionele diagnostiek

Waar loopt u nu echt tegenaan? En hoe komt dat? Wij zoeken naar wat voor u neuropsychologische knelpunten zijn.

Persoonlijk behandelplan

Onze insteek is maatwerk. Wij zoeken oplossingen en strategieën die werken bij u als uniek persoon.

Wetenschappelijk onderbouwd

Al onze methodieken zijn wetenschappelijk onderbouwd. U bent verzekerd van hoogwaardige behandeling.