TopGGz Keurmerk

Vul een zoekwoord in

Specialistisch en op maat

Het Centrum voor Neuropsychiatrie staat garant voor hoogspecialistische en innovatieve pati├źntenzorg. We maken gebruik van de nieuwste technologie├źn en toegepast wetenschappelijk onderzoek. En steken energie in onderwijs en opleiding.

Ambitie & Visie

TOP GGz-keurmerk

Het Centrum Neuropsychiatrie draagt het keurmerk TOPGGz. Dat staat garant voor specialistische en innovatieve cliëntenzorg, toegepast wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. Afdelingen met dit keurmerk voldoen aan een aantal strenge criteria, beoordeeld door een onafhankelijke visitatiecommissie.

meer weten

Vincent van Gogh

Het Centrum voor Neuropsychiatrie is onderdeel van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid. Vincent van Gogh biedt graag de juiste hulp op het juiste moment. Soms is er zorg nodig op een heel specifiek terrein. Wij bieden die zorg in dit hoogspecialistische centrum. Patiënten uit heel Nederland kunnen hier terecht.

meer weten

Innovatie

Belangrijke innovaties van de afgelopen jaren zijn onder meer ons concept Neuro op locatie, de groepstherapie Master Mind en de SENS-training speciaal voor patiënten met het syndroom van Noonan.

meer weten

Samenwerken

We delen onze kennis en ervaring, organiseren met regelmaat seminars en na- en bijscholings-activiteiten voor professionals en werken nauw samen aan onderzoek en innovaties met onderzoeksinstituten en kenniscentra.

meer weten

Ons team

Prof. dr. J.I.M. (Jos) Egger

Prof. dr. J.I.M. (Jos) Egger

01 januari 0001

Klinisch psycholoog,
klinisch neuropsycholoog
P-opleider

T: (0478) 78 61 60

Dr. P.A.M. (Ellen) Wingbermühle

Dr. P.A.M. (Ellen) Wingbermühle

01 januari 0001

Klinisch neuropsycholoog
Senior-onderzoeker

T: (0478) 78 61 60

meer laden...