TopGGz Keurmerk

Vul een zoekwoord in

Intensieve samenwerking met gerenommeerde partners

Om de beste zorg aan onze patiënten te kunnen bieden, werkt het Centrum voor Neuropsychiatrie nauw samen met verschillende onderzoeksinstituten, specialistische en academische centra. Deze samenwerking vindt plaats op allerlei niveaus: van gemeenschappelijke onderzoeksprojecten tot inzet van ‘superspecialisten’ van andere centra tijdens de diagnose- en behandelfase.

Het Centrum voor Neuropsychiatrie werkt nauw samen met twee gerenommeerde internationale onderzoeksinstituten, het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour en het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast bestaat er een intensieve relatie en een hechte onderzoeksband met de afdeling Klinische Genetica van het Radboudumc

Voor de patiëntenzorg zijn diverse academische en andere specialistische centra in het land onze vaste partners. Voorbeelden zijn: het Radboudumc Expertisecentrum Zeldzame aangeboren ontwikkelingsstoornissen, het Expertisecentrum voor Erfelijke en Aangeboren Aandoeningen afdeling Inwendige Geneeskunde van het Erasmus MC en Epilepsiecentrum Kempenhaeghe.

Binnen Vincent van Gogh zelf werken we onder meer samen met het Korsakov Centrum voor alcoholgerelateerde stoornissen, HELDR (jongeren) en de FACT-teams.